Lejlighed

70 kvm stor, handicapvenlig og familievenlig kælderlejlighed med soveværelse, stue og udestue "en suite" samt badeværelse med luksus spabad. Derudover er der en hyggelig gårdhave med grill, i direkte tilknytning til udestuen.
Lejligheden ligger i kælderplan til den ene side og med egen indgang gennem udestuen. Det hele ligger i et plan, uden trapper eller unødvendige dørtrin.

Den kan indrettes meget fleksibelt op til 6 personer. Der er en dobbeltseng og 2 sovesofaer der kan placeres efter behov. Der er ydermere 4 japanske foldeskærme der kan bruges til at opdele rummene i separate afdelinger efter behov.

Der er endvidere
 • B&O fjernsyn på drejesokkel og med adgang til kabel-TV med 50 kanaler
 • mindre køkken med køleskab, 2 kogeplader, bordovn, kaffemaskine mv.
 • fri 10 mb trådløst internet

  Andre forhold
 • Ankomst og afrejse aftales individuelt.
 • Betaling sker under opholdet.
 • Aflysning af en booking: Hvis du aflyser en booking inden for 14 dage inden ankomstdato betaler du 300 kr pr dag der aflyses.
 • Morgenmad - kan aftales. Jeg vil dog gøre opmærksom på at der ligger en Spar for enden af Baggesensvej som har åbent 8-20 alle ugens dage. Her kan købes varme rundstykker og andet godt til morgenmaden.

  Handicapvenlig
  Lejligheden er indrettet handicapvenligt, dog uden at den bærer præg af det.
  Det indebærer at der er kørestolsadgang fra vejen til lejligheden og rundt i hele lejligheden. Badeværelse er også forsøgt indrettet handicapvenligt, bl.a. er der bænk til spabadet så der er mulighed for at sidde op og tage brusebad.
  Der er adgang til udestuen gennem en dobbelt facadedør. Øvrige døråbninger er 80 cm.
  Spørg for yderligere information om handicapindretning, ligesom gode råd og forslag til forbedringer modtages når du er på besøg.

  Pris:
  600 kr pr dag for 2 personer.
  50 kr pr dag for ekstra personer over 5 år
  75 kr pr person for sengelinned og håndklæder
  100 kr for rengøring
  75 kr pr person for morgenmad
  Brug af spabad: 20 kr pr 20 min / minimum 40 min